Om Fill & Tell

Fill & Tell är ett modernt förlag med illustration, form, hållbarhet och kvalitet som ledord. Vi tycker att familj och vänner är det viktigaste i livet och vi vill med våra böcker bidra till att stärka banden inom familjen och mellan generationer.

Det hela började 2006, när designern Terese Öman gav upp i jakten på den perfekta doppresenten och bestämde sig för att göra den själv. En rolig och modern fyll-i-bok utan alltför mycket gulligull. Tillsammans med sin bror Ulf och hans kollega Jens, som drev en reklambyrå ihop, startade Terese ett förlag. ”Bästa boken om mig – inte så lite kaxig” blev snabbt en bästsäljare och snart följde fler fyll-i-titlar. Efter några år var det dags att pröva lyckan utanför Sveriges gränser. In kom Katrine för att ta förlaget ut i Europa och vidare ut i världen.

Idag finns våra böcker att köpa i bland annat Norge, Finland, Storbritannien och Japan. Vårt sortiment består både av fyll-i-böcker och barnböcker samt av kort och affischer med illustrationer från våra böcker. Vi fortsätter med produktutveckling, nyskapande och översättning. Vill du veta mer? Välkommen att höra av dig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s