Jakten på de perfekta produkterna.

Gissningsvis är det fler som mig själv som läser den här bloggen. Mamma-mitt i karriären-kräsen-med för lite tid för dåliga produkter. Spot on! När jag själv blev mamma första gången för ungefär 5 år sedan förundrades jag över hur många olika sorter av alla oändligt många barnprylar det fanns. Och tyvärr hur dålig funktion, passform, kvalité etc. det var på många saker. Bestämde mig snabbt för att bara köpa de perfekta produkterna, oavsett om det var strumpor, matningsskedar eller något annat. Då, delade jag flitigt med mig av mina fynd i mammagruppen, och alla tjatade om att jag borde dela de med fler. – Börja blogga, sa de. Det gjorde jag inte men jakten på de perfekta (barn)prylarna har liksom hängt kvar.

Och nu har Katrine på Fill & Tell gett ok på att gärna får dela med mig lite här. Så nu kör vi, mellan boktipsen kommer också tips på annat man kan köpa, eller fixa, eller kanske baka? Vi får väl se! Lägger kanske lite väl mycket tid på att hitta de där ultimata produkterna men när man väl har köpt och testat blir man så glad att man la ner tiden för att de just förenklar vardagen.

Så, sist var det hakklappar som stod på agendan. När bebisen (10 månader) där hemma inte ville ha på sig de gamla vanliga när han skulle äta. Hårda och klumpiga, jag förstår honom. Men vad skulle man ha istället? Jag tänkte mjuk och smidig, men ändå med bra uppsamlingsficka. Och en dag var den bara där, på ett lunchhak i Farsta sprang jag på den ultimata produkten. Haklappen från Make my day, ett australienskt företag som verkligen satsat på att producera produkter som just gör min dag. Den mjuka haklappen i silikon är smidig, fångar upp matspill, kan maskindiskas och är uppenbarligen skön att ha på sig. Att haklappen är gullig som tusan gör ju ingenting alls. Resultatet, glad bebis och ännu en produkt som förenklar vardagen. Hurra!

/Jenny – gästbloggare & tvåbarnsmamma

IMG_2733

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s